Kundfinansering

Vill du som leverantör få igenom fler affärer samt kunna erbjuda dina kunder en attraktiv betalningslösning såsom företagsleasing?
Bli partner med oss på Prefinance så sköter vi dina kunders finansieringar.

"Förlorade affärer pga nekade krediter är ofrånkomligt, men går att minimera. Låt oss hjälpa ditt bolag till fler och större affärer"

Fördelarna med oss som finansieringsparter   

Vi agerar finansiell rådgivare till din kund.
Med vår erfarenhet inom din bransch kan vi agera bollplank för din kund och hitta en finansieringslösning som passar din kunds verksamhet. Vi tar en dialog med kunden, sätter oss in i kundens verksamhet och ser vilken finansieringslösning som passar just denna kund. Samt ser till att kunden kan slutföra sin investering av ditt objekt. Vilket innebär att du som leverantör slipper lägga ned onödig tid på kunder som inte har sin finansiering på plats.

 Vi samarbetar med flera banker/kreditbord.
Dina kunder kan göra fler affärer med dig som leverantör när du har hos oss som finanspartner, då vi kan fördela investeringsriskerna på flera kreditbord och hitta flexibla lösningar och prismodeller beroende på vad som gynnar din kund mest.

Vi talar banken och kundens språk.
Tillskillnad från många banker så är vi insatta i kundens bransch och tittar på potentialen för kunden och dennes investering. Vi gör alltid en bedömning av kundens betalningsmöjligheter, där vanliga banker kan ge automatiska avslag bara genom att kolla på vissa nyckeltal för företaget.
 
Tryggare betalning 
Det är tidskrävande för dig att sätta dig in i hur & om kunden kan finansiera sitt köp. Det är vi som är betalningsansvariga så du behöver inte tänka på om dina kunder är tillräckligt likvida för att betala eller inte, det är vårt jobb.

Vinningen med oss som finanspartner 
  • Med vår erfarenhet inom din bransch kan vi ge proffsig rådgivning och hitta flexibla lösningar.

  • Du sparar tid och kan fokusera på att göra fler affärer.

  • Möjligheten att få igenom fler affären ökar.


Hur fungerar det med oss som partner?
  1. Din kund är intresserad av ditt objekt, du skickar över offerten till oss.

  2. Vi kontaktar din kund, sätter oss in kundens verksamhet och tar fram en finansieringslösning utifrån kundens situation.

  3. När vi får en godkänd kredit på den lösning vi tagit fram tillsammans med kunden så hjälper vi kunden med finansieringen.

  4. Vi betalar dig och du kommer överens med kunden om hur leveransen ska gå till.